fbpx

В "Івано-Франківськтеплокомуненерго" розповіли, як боржникам відновити субсидії

Суспільство 10:58, 03.08, 2017

Щоб відновити субсидування споживачам, в яких є заборгованість за теплопостачання, ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго" закликає укласти угоди про реструктуризацію боргу.

Як повідомляє керівник групи по роботі з боржниками Руслан Коростіль, станом на 1 серпня вже укладено 493 угоди про реструктуризацію боргу на суму 2 359 095 грн.

Враховуючи численні звернення громадян щодо розтермінування боргу, який утворився перед ДМП "Івано-Франківськтеплокомуненерго", на підприємстві повідомляють:

– представник групи по роботі з боржниками, який укладатиме Угоди про розтермінування, знаходиться на 1-му поверсі адміністративного корпусу.

– для укладання Договору про реструктуризацію боргу необхідно мати при собі копії паспорта та ідентифікаційного коду, а також копію квитанції про оплату 25% першого внеску від суми заборгованості.

Угода про розтермінування боргів укладається на півроку, причому перший внесок боржника має бути не менш як 25% боргу. У разі, коли боржник є пенсіонером із мінімальною пенсією чи інвалідом, то підприємство іде назустріч такій людині і переглядає можливість зменшення першого внеску.

Якщо боржник вже має судовий позов щодо погашення боргів, то, окрім першого внеску, він має погасити і судовий збір.

Після укладання Договору абонент отримає на руки Угоду про реструктуризацію боргу, яку необхідно віднести у Департамент соціальної політики МВК для відновлення субсидування.

Щодо всіх додаткових питань і роз’яснень у ТКЕ просять звертатися за телефонами: (0342) 54-09-60; 067-344-35-40 у робочі дні з 08.00 до 16.00.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: