fbpx

В Івано-Франківську 20 дизайнерів з різних міст розробили 43 "правильні вивіски"

Суспільство 18:18, 25.11, 2016

Протягом двох днів, 18-19 листопада, команда платформи "Тепле Місто" проводила воркшоп “Правильні Вивіски”, учасники якого пропонують 43 нові вивіски для міста.

Подія організована у рамках програми "Вивіски", що нею "Тепле Місто" займається вже понад два роки.

Учасники воркшопу хотіли поліпшити візуальне сприйняття міста, була проведена практична робота з архітектурним виглядом вулиць і будівель Івано-Франківська шляхом реалізації кращих практик проектування технічно правильних вивісок для ділянок центральних вулиць міста: вул. Січових Стрільців – частини вул. Гетьмана Мазепи – вул. М. Грушевського – частини вул. Василіянок.

Участь у заході взяли 20 дизайнерів, архітекторів, працівників рекламної сфери з Івано-Франківська, Черкас, Чернівців, Львова і Польщі. Перед початком роботи учасники ознайомилися з об’єктами, з якими мали працювати, провели екскурсію містом спільно з істориком Іваном Бондаревим, щоб мати уявлення, яке історичне навантаження мають будинки центральних вулиць Івано-Франківська та як вони вписані у контекст міста. 

Під час проектування на воркшопі учасники поділилися на команди і створювали проекти вивісок для запропонованих ділянок. Вони працювали у програмах з очисткою будинків від рекламних елементів та неправильних вивісок (ретуш) та, використовуючи мозкові штурми, створювали варіанти вивісок, які відповідають архітектурним формам та порядку розміщення вивісок у Івано-Франківську.

Під час воркшопу були спільно створені візуалізації макетів 43 вивісок для різних типів будинків.

Проект було проведення за ґрантової підтримки громадського ресторану Urban Space 100.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: