fbpx

В Івано-Франківську 32-річний чоловік вдруге попався на збуті амфетаміну

Суспільство 22:17, 14.07, 2017

Співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області затримали 32-річного франківчанина, який, будучи під слідством, був викритий у збуті наркотичного засобу.

Правоохоронці викрили місцевого жителя, який повторно незаконно збув “амфетамін” громадянину за 200 грн, інформує Сектор комунікації ГУНП в Івано-Франківській області.

Під час санкціонованого обшуку у помешканні збувача правоохоронці виявили та вилучили близько 18 г психотропної речовини, розфасованої у 12 фольгових згортків, та електронні ваги.

Підозрюваного затримали у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголосили підозру про вчинення злочину та обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: