fbpx

В Івано-Франківську до Великодня відремонтують всі в'їзди до міста

Суспільство 09:14, 04.04, 2017

Руслан Марцінків наголосив, що в'їзди до міста комунальники повинні відремонтувати й встелити новим асфальтом до Великодня.

На оперативній нараді у міського голови директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Івано-Франківської міської ради Михайло Смушак доповів про підготовку до Великодня, прибирання та ремонт доріг у місті. 

Міський голова Руслан Марцінків наголосив, що в'їзди до міста треба відремонтувати до свят, а також покращити прибирання вулиць. "Не подобається, як прибирається Позитрон, Каскад, Вовчинецька", зазначив Марцінків. 

Смушак запевнив, що до Великодня всі в'їзди будуть відремонтовані. Сьогодні ведуться роботи на вулиці Тисменицькій та Галицький. Планується до 16 квітня завершити дороги на всіх напрямках виїзду з міста. Запланований ремонт магістральних вулиць комунальники завершать до червня. А загалом ремонти всіх вулиць планують здати до серпня.

Михайло Смушак звернувся до міського голови з проханням ініціювати на міській раді виділення додаткових 3 млн грн на дороги. Марцінків пообіцяв винести питання на розгляд сесії. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: