fbpx

В Івано-Франківську інспектори-криміналісти вдосконалювали знання

Суспільство 12:49, 08.04, 2016

На Прикарпатті керівництво ГУНП в Івано-Франківській області організувало навчання з інспекторами-криміналістами територіальних підрозділів ГУПН з питань правильного вилучення відповідної слідової інформації, із залученням досвідчених фахівців Івано-Франківського НДЕКЦ МВС України.

Заняття організоване з метою підвищення якості проведення працівниками підпорядкованих підрозділів оглядів місць та вилучення повного комплексу речових доказів, які б сприяли у розкритті та розслідуванні злочинів, повідомляє Сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

На заняттях кожний з учасників зміг удосконалити свої професійні вміння, навички та використати їх на практиці. Засвоїли також нові методи вилучення слідів дактилоскопічного походження з використанням криміналістичних порошків, дактилоскопічних плівок на різносприймаючих поверхнях, а також об'ємних слідів трасологічного походження.

Проведені заняття інспекторам-криміналістам допоможуть у службовій діяльності професійно отримувати об’єктивну доказову інформацію про злочини, які б сприяли їх розкриттю та розслідуванню.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: