fbpx

В Івано-Франківську на автослаломі збирали гроші на теплий одяг для військових

Суспільство 15:50, 02.11, 2014

2 листопада в Івано-Франківську відбулись змагання чергового етапу України з автомобільного слалому "Гонка чемпіонів". Під час дійства збирали кошти, щоб допомогти бійцям, що воюють в зоні АТО.

 

На Північний бульвар, де відбулися змагання, виїхали яскраві автомобілі місцевих клубів, а також команди з Тернополя, Вінниці, Львова, Києва та Хмельницького. Поки спортсмени демонстрували свої вміння водити автомобілі, волонтери зі скриньками збирали гроші серед глядачів, пише ZIK.

"Це змагання ми організували з метою збору коштів для бійців, які раніше були в нашому клубі, а зараз служать в АТО в добровольчих батальйонах. Ми збираємо кошти на зимовий одяг: бушлати і штани", – повідомила організатор змагань та президент Прикарпатського автомобільного клубу Олександра Кодак.

Автомобіліст зі Львова Павло розповів, що спеціально для слалому фактично переобладнав свій автомобіль, удосконаливши мотор, ходову, кузов.

Місцеві жителі благодійну мету слалому підтримали.

"Знаменно, що в тяжку хвилину для нашої батьківщини, сьогодні будуть збирати кошти. На жаль, не було багато інформації, тому мало мешканців міста дізнались про цю подію", – зазначив іванофранківець Юрій.

Змагання відбулись традиційно у три етапи: тренування, які розпочалися вранці, потім кваліфікаційні змагання і заїзди, де водії могли показати свою вправність. Загалом у "Гонці чемпіонів" взяли участь 20 спортсменів.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: