fbpx

В Івано-Франківську нагородили кращих спортсменів Прикарпаття

Спорт 14:45, 09.09, 2016

З нагоди Дня фізичної культури і спорту в приміщенні облдержадміністрації відбулася урочиста церемонія нагородження представників спорту.

Заступник голови обласної державної адміністрації Ярослав Паранюк привітав усіх присутніх учителів, тренерів та спортсменів з їхнім професійним святом і побажав їм спортивного здоров’я, нових здобутків та перемог, інформує прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Заступник голови ОДА Ігор Пасічняк додав, що посадовці Івано-Франківщини сприяли і надалі сприятимуть розвитку спорту на Прикарпатті.

"Завдяки вам слава про наш край поширюється не тільки на територію України, а у світі загалом. Тож бажаю вам нових перемог, справедливості у суддівстві і загалом у житті", – зазначив посадовець.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту України, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту представників спорту нагороджено Почесною грамотою Міністерства молоді та спорту України, грамотами обласної державної адміністрації та обласної ради, почесними відзнаками управління спорту облдержадміністрації, відзнаками Національного олімпійського комітету України та грамотами відділення Національного олімпійського комітету України в Івано-Франківській області.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: