fbpx

"В Івано-Франківську найпроблемнішим залишається тепловий район "СТЕК", – прес-служба ЄРЦ

Суспільство 11:48, 02.11, 2015

При підготовці житлового фонду до осінньо-зимового періоду 2015-2016 року щодо обслуговування власне внутрішньобудинкових мереж теплопостачання ЄРЦ укладено договори з комунальними підприємствами "Івано-Франківськтеплокомуненерго" (579 будинки), "Аварійною службою ЄРЦ" (67 будинків) та ТОВ "Пасічна ІФ" (24 будинки).

Про це повідомляє прес-служба КП "Єдиний розрахунковий центр".

"Приватна теплопостачальна організація ТОВ "СТЕК", як відомо, відмовилась від укладання договору за чинними тарифами та вимагає їх збільшення в 4-5 разів, що наразі видається неможливим. З огляду на це найпроблемнішим залишається тепловий район "СТЕК", – йдеться у повідомленні.

Втім, на сьогоднішній день теплоносій поступає у всі житлові будинки, та виникають трудності з подачею тепла на окремі стояки. Це відбувається через низьку температуру та тиск теплоносія, через фізичну зношеність мереж та через власників квартир, які і самі не розповітрюють батареї, і працівників підрядних організацій не допускають.

Серед додаткових проблем у ЄРЦ заявляють про викрадення латунних кранів та інших елементів інженерних мереж. Злодіїв не стримують ні ґрати на вікнах, ні замки на дверях.

Також залишається проблемним періодичне затоплення підвалів через порушення мешканцями правил користування каналізацією та забиття зовнішніх каналізаційних мереж. Лише за минулий тиждень на цілодобову гарячу лінію 750-600 поступило 95 звернень про забиття дворової каналізації, які негайно були передані колегам з "Водоекотехпрому".

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: