fbpx

В Івано-Франківську обрали голову територіальної організації Радикальної партії

Політика 16:51, 28.03, 2015

Сьогодні в Івано-Франківську відбулася обласна конференція територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка, на якій вперше зібралися представники районних осередків партії.

Народний депутат України Василь Амельченко відзначив, що сьогодні на Прикарпатті є потужна команда, до якої входить молодь, що бажає спробувати свої сили в органах виконавчої влади, а партія є тим інструментом, який може допомогти у цьому.

"Ми дамо можливість тим небайдужим соціально активним людям прийти в ради, тому що саме вони мають порушувати місцеві проблеми, якими живуть сьогодні люди, щоб забезпечити публічний контроль фінансів", – зазначив Амельченко.

Він зазначив, що вище керівництво партії докладе чимало зусиль, щоб навчити нових молодих членів бути гідними представниками в органах місцевого самоврядування.

На думку нардепа Олега Купрієнка, представники місцевої влади повинні бути в першу чергу патріотами та професіоналами. Він переконаний, що люди, які думають про майбутнє дітей, повинні прийти до влади.

"Ці люди повинні думати за землю, на якій жили їх батьки, на якій живуть вони самі, на якій будуть жити їхні діти та внуки. Коли до влади прийдуть люди, які будуть думати про майбутнє наших дітей, тільки тоді на нашій землі буде лад, тільки тоді вони зможуть організувати життя так, щоб наші діти не виїжджали за кордон на заробітки, щоб не шукали там кращої долі", – переконаний Купрієнко.

На конференції обрали голову Івано-Франківської територіальної організації Радикальної партії, його заступників та склад бюро. Очолив обласне представництво Тарас Присяжнюк – один із перших членів Радикальної партії в області.

Він зауважив, що в Івано-Франківській області партія працює вже більше року. За цей час, попри ряд перешкод, вдалося долучити чимало нових прихильників. Сьогодні територіальне відділення налічує близько 300 членів партії і ще близько сотні в очікуванні підтвердження свого членства. Партійці постійно допомагають учасникам бойових дій, а також громадянам, які звертаються із буденними проблемами, чимало з яких мають юридичний характер.

Тарас Присяжнюк розповів, що партія продовжить допомагати учасникам бойових дій, надасть юридичний супровід для створення і формування громадської організації учасників АТО та намагатиметься вирішити проблеми кожного військового, з якими ті стикаються, повернувшись додому. Окрім цього, в допомозі не відмовлятимуть нікому, хто звернеться.

Новий голова Івано-Франківської територіальної організації Радикальної партії Олега Ляшка обіцяє прозвітувати після 100 днів роботи обласного осередку.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: