fbpx

В Івано-Франківську обрали "Містера ІФНТУНГ". ФОТО

Стиль життя 12:48, 21.05, 2017

19 травня 2017 року в Івано-Франківському національному технічному університеті нафти і газу відбувся конкурс чоловічої краси та стилю "Містер ІФНТУНГ".

За це почесне звання змагалися 6 представників інститутів ІФНТУНГ. Кожен номер оцінювало компетентне журі у складі: Джички Елеонори ("Міс Університету нафти і газу – 2017"), Анни Федьків (ліцензований інструктор програми Zumba Fitness(R), Aqua zumba(R), організатор та презентер Zumba Fitness Party в Івано-Франківську), Колі Машталіра (Black Store), Влада Осипова (iPeople), Олега Демачковича (Apple Family), Віри Палюги (Barbershop GENTLEMEN'S CLUB), Юрія Сулика (Yoga If school), Вікторії Романчук (Shanti), інформує прес-служба ІФНТУНГ.

Виступам передували безліч репетицій, ретельна підготовка образів, фотосесії. Впродовж підготовки хлопці, яких відібрали для участі, отримували навички із дефіле, ораторського мистецтва, артистизму, спілкуванню з глядацькою аудиторією та вмінню впевнено триматися на великих сценах. Конкурсна частина складалася з дефіле-знайомства, дефіле у камуфляжі, шоу талантів, виходу у спортивних костюмах та вечірнього виходу.

За підсумками оцінок журі, титул "Містер ІФНТУНГ" отримав студент 4 курсу Інженерно-екологічного інституту Мар’ян Новосільський.

Результати конкурсу:

"Містер Мужність" – Клебан Володимир;

"Містер Інтелект" – Кучмійов Ілля;

"Містер Стиль" – Дем’янець Олександр;

"Містер Усмішка" – Івченко Владислав;

"Містер Сексуальність" та "Віце-Містер" – Таран Станіслав;

"Містер Харизматичність", "Містер Інтернет симпатій", "Містер Глядацьких симпатій" та "Містер Університету Нафти і газу 2017" – Новосільський Мар’ян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: