fbpx

В Івано-Франківську понад 200 підприємців зібралися на форум

Економіка 17:10, 15.12, 2016

Сьогодні в Івано-Франківську відбувся перший регіональний форум "Україна – країна підприємців".

Однойменна національна програма, як запевняють організатори заходу, покликана зменшити рівень безробіття та популяризувати підприємницьку діяльність. Словом, ціль – розтлумачити, що провадити власний бізнес вигідно не лише для себе, але й для громади, передає прес-служба МВК.

Право відкрити форум в Івано-Франківську надали міському голові Руслану Марцінківу та його заступнику з економічних питань Богдану Білику.

"За цей рік спостерігаємо ріст виробництва у нашому місті на 60%, переважно завдяки машинобудівній галузі, яка дуже стрімко розвивається. Гарні показники демонструє і легка промисловість. Ми маємо на меті створити максимально комфортні умови для бізнесу в Івано-Франківську. У нас проста процедура реєстрації підприємців та лояльне ставлення з боку міської влади. Муніципалітет чітко розуміє, що підприємництво – це надходження до міського бюджету, економічна привабливість регіону, створення нових робочих місць. Ми пишаємось, що значна частина наших виробників експортує продукцію. Це свідчить про її високу якість та про правильну бізнесову політику", – зазначив Руслан Марцінків.

Бізнес-форум в Івано-Франківську об’єднав понад 200 учасників: представників влади, підприємців, експертів з питань розвитку бізнесу, громадських активістів. Такий захід планують провести у більшості регіонів України. Як підсумок роботи організатори хочуть впровадити спільно з міською владою нову діалогову платформу для майбутніх підприємців.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: