fbpx

В Івано-Франківську презентували молодіжний серіал "Реверс". ВІДЕО

Культура 16:16, 23.05, 2015

В Івано-Франківську відбулася презентація пілотної серії молодіжного серіалу "Реверс", знятого місцевою школою мистецтв "LEDi".

"У нас є навчальний процес з акторської майстерності, де ми займаємося постановкою театральних вистав, працюємо над пластичними етюдами, над сценічною  мовою і зіткнулися із тим, що дітям потрібно реалізовуватися на практиці. Народилася ідея створити щось молодіжне, цікаве, для глядачів вікової категорії від 12 до 25, а можливо, й старше. Так розпочали працювати над сценарієм молодіжного серіалу", – розповів на презентації режисер Павло Валько, пише Типовий Франківськ.

За його словами, відзнято лише пілотну, тобто пробну, серію, адже така практика існує в цілому світі. Її представляють на розсуд глядачів і спеціалістів, якщо відгуки будуть схвальними, то зйомки серіалу продовжаться.

"Серіал зняли у жанрі ситком. В серіалі є дві сюжетні лінії, які тісно переплітаються. Перша – стосунки дітей між собою та друга – викладачі. Ми намагаємося порівняти, чим дитинство відрізняється від зрілого віку, в чому є різниця і що є спільного", – зазначив Пало Валько.

Головний герой серіалу "Реверс" затинається і протягом усього серіалу намагається подолати свій комплекс та зайняти своє місце у суспільстві. Він мотивує себе постійно до самовдосконалення. Герой в кожній серії приміряє на себе образи улюблених книжкових героїв української та світової літератури.

Всі, хто брав участь у створенні молодіжного серіалу "Реверс", сподіваються, що їхня робота приверне до себе увагу українського глядача та тих, хто допоможе закінчити роботу над серіалом та повністю відзняти його.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: