fbpx

В Івано-Франківську презентували Національний рух Дмитра Яроша

Суспільство 12:27, 02.02, 2016

В Івано-Франківську презентували нову громадську організацію Національний рух Дмитра Яроша. Очолив обласне представництво Тарас Шнайдер.

Про це повідомили сьогодні на прес-конференції. Член всеукраїнської ініціативної групи зі створення НРДЯ Василь Абрамів зазначив, що хочуть створити такий рух, що залучатиме більш широкі маси людей, які бажають змін у державі.

"Хочемо поставити рух на більш високий рівень, який матиме довіру громадян. І не буде таких ганебних вчинків, які ганьбитимуть всіх учасників. Ми не відступаємо від націоналістичних засад. Ми розуміємо, що є час для революції, є час для захисту держави і є час для розбудови держави", – сказав Абрамів.

Координатор НРДЯ на Прикарпатті Тарас Шнайдер наголосив, що український народ потребує змін, серед яких знищення корупції та покарання винуватців гибелі героїв Небесної Сотні.

"Я прийшов сюди, щоб змінити країну, щоб перетворити Україну на державу в якій захочуть жити наші діти. Хочу звернутися до успішних людей, які реалізували себе, долучитись до нашого Руху. Без їхньої допомоги Україна перетвориться на бідне село, з якого всі втікатимуть. Закликаю приєднатися до нас!" – зазначив Шнайдер.

Він додав, що у кінці березня запланований всеукраїнський з’їзд руху.

Про Трансформацію Добровольчого українського корпусу (ДУК) в Українську добровольчу армію заявив керівник мобілізаційного центру УДА Максим Швець.

"Мусимо пам’ятати, що ворог не спить, є у нас як зовнішні, так і внутрішні вороги. Зараз усі сили покладені на боротьбу із зовнішнім ворогом. ДУК буде реорганізовуватися в УДА. Усі підрозділи, які пішли за провідником, йому довіряють і, не відступаючи від своєї присяги, будуть продовжувати захищати Україну. На Прикарпатті буде створено мобілізаційний центр УДА", – сказав Максим Швець.

Він розповів, що вступити в УДА можна буде, звернувшись до штабу по телефону або завітавши туди. З кандидатами буде проводитись звичайна співбесіда. Пізніше будуть проводитись регулярні вишколи. УДА готова співпрацювати з іншими військовими формуваннями, в яких є хороші інструктори.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: