fbpx

В Івано-Франківську пройшла "Школа майбутнього психолога"

Суспільство 13:42, 05.04, 2016

Днями у Прикарпатському національному університеті імені Василя Стефаника презентували "Школу майбутнього психолога".

Участь у заході взяли майбутні абітурієнти, їхні батьки, студенти та викладачі факультету, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Метою функціонування "Школи майбутнього психолога" є ознайомлення учнівської молоді з психологією та роллю психолога у сучасному суспільстві. Учасникам заходу представили перелік якостей, важливих для сучасного професіонала, вони змогли побачити розмаїття галузей, у яких може бути задіяний та успішно реалізований психолог. 
Також присутні мали можливість познайомитися із випускниками ВНЗ за спеціальністю "Психологія", які сьогодні є відомими та успішними людьми, задіяними у різних галузях діяльності (зокрема, психологом Управління патрульної поліції у м. Івано-Франківську Департаменту патрульної поліції Ольгою Кукло; HR менеджером ІТ-організації ELEKS Денисом Бабинським та практикуючим психологом, арт-терапевтом, перинатальним психологом, ведучою жіночої психотерапевтичної студії ЦСБ "Дівія", членом УСП та Асоціації практикуючих психологів Івано-Франківської області Ольгою Шологон).
 

У проведенні заходу взяли участь і студенти 4-5-х курсів філософського факультету, які розповіли про навчання на спеціальності "Психологія", про проходження навчальної практики, волонтерську роботу студентів–психологів (проекти "Янголи поруч" та "Лікар-свято"), а також про власне цікаве та насичене студентське життя. 

У рамках презентації "Школи майбутнього психолога" провели ряд тренінгів, в яких взяли участь майбутні абітурієнти.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: