fbpx

В Івано-Франківську розпочали ремонт дворів житлово-комунальних кооперативів. ФОТО

Суспільство 11:49, 22.06, 2016

В Івано-Франківську розпочалося облаштування дворів, які належать житлово-комунальним кооперативам будинків за адресою Чорновола, 102, 104 та Вовчинецька, 186.

Хід робіт у вівторок, 21 червня, міський голова Руслан Марцінків перевірив особисто, інформує прес-служба МВК.

За його словами, особливістю цих дворів є те, що в 70-80-х роках багато людей будували житло за свої кошти й нарікали, що влада не зважає на проблеми саме таких дворів та будинків.

"Ми звернули увагу й внесли у перелік робіт двори таких об’єднань за адресами Чорновола, 102, 104 та Вовчинецька, 182, 184 та 186. Робіт заплановано багато: укладання тротуару, ремонт дороги та облаштування благоустрою. Ми не робимо поділу на будинки за їхніми формами господарювання, а крок за кроком робимо двори нашого міста комфортними для мешканців. З цього мікрорайону немає депутата у міській раді, тому лобіювати питання ремонту цих дворів довелося мені як міському голові", – розповів Руслан Марцінків.

Директор департаменту житлової, комунальної політики та благоустрою Михайло Смушак розповів, що всі роботи проводяться відповідно до європейських стандартів.

Щодо двору на вулиці Вовчинецькій, 186, то там лише розпочалися роботи з брукування прибудинкових територій та доріжок. А в дворах біля будинків 182 та 184 роботи цього типу вже завершено й до кінця літа там з’явиться нове дорожнє покриття. Також заасфальтують частину вулиці Любачівського.

Зараз в місті тривають роботи в більш ніж 50 дворах.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: