fbpx

В Івано-Франківську розпочався турнір з міні-футболу на Кубок архієпархії

Спорт 10:35, 13.05, 2017

В Івано-Франківському фізкультурному коледжі вчора розпочався вже традиційний турнір з міні-футболу на Кубок архієпархії, який цьогоріч присвячений 150-літтю від дня народження блаженного свщмч. Григорія Хомишина.

Архієпископ і Митрополит Івано-Франківський кир Володимир Війтишин побажав учасникам змагань наснаги та поваги один до одного, а опісля окропив усіх свяченою водою, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 

Заступник голови обласної державної адміністрації Ігор Пасічняк подякував організаторам за сприяння у проведенні турніру і вагомий внесок архієпархії УГКЦ у розвиток спорту на Прикарпатті.

За словами організаторів змагань, мета цього спортивного дійства – пропагування здорового способу життя серед парафіян, адже згідно з регламентом у турнірі мають право брати участь виключно особи, котрі належать до парафіяльних спільнот.

Традиційно матчі проходитимуть впродовж двох днів. У турнірі беруть участь молодь парафії та члени мирянських організацій у двох вікових категоріях: діти віком 13-14 років включно та молодь і старші від 15 років. Розсуджують суперників на полі рефері обласної федерації футболу.

Турнір відбувається за сприяння Івано-Франківської архієпархії УГКЦ та Обласного центру фізичного здоров’я населення "Спорт для всіх".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: