fbpx

В Івано-Франківську стартував дводенний чемпіонат України зі спортивної ходьби

Спорт 12:28, 11.03, 2017

Участь у змаганнях беруть 180 спортсменів із 15 областей України, а також один атлет з Латвії. Чемпіонат буде відбірковим на Кубок Європи.

Сьогодні, 11 березня, в Івано-Франківську розпочався чемпіонат України зі спортивної ходьби зі спортивної ходьби серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків.

Він триватиме два дні, спортсмени ходитимуть вулицею Незалежності. Її заради цього перекриють, що викликало обурення багатьох мешканців міста, інформує ГК.

"Сьогодні змагатимуться чоловіки на дистанції 20 кілометрів, буде потужний захід. Юніори і юніорки йтимуть на дистанцію 10 км, юнаки і дівчата – 5 км", – розповів Віталій Матешко, директор департаменту молоді та спорту Івано-Франківської міської ради.
О 10:00, розімнувшись під невеликим дощем, спортсмени розпочали чемпіонат.
 
Впродовж двох днів у центральній частині міста буде розіграно 12 комплектів нагород серед дорослих, молоді, юніорів та юнаків. Учасники змагатимуться на дистаціях 35, 20, 10, 5, 3, 2 км.
 
Старший тренер збірної України зі спортивної ходьби Денис Тобіас та головний тренер збірної України з витривалості Сергій Романчук відзначили добру готовність провідних атлетів України, адже ці змагання є відбірковими на Кубок Європи зі спортивної ходьби, котрий пройде у травні в місті Подебради (Чеська Республіка).
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: