fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Спорт
  • В Івано-Франківську триває чемпіонат студентської баскетбольної ліги серед жіночих команд. ФОТО

В Івано-Франківську триває чемпіонат студентської баскетбольної ліги серед жіночих команд. ФОТО

Спорт 16:46, 03.02, 2017

У четвер, 2 лютого, відбулася гра між командами Коледжу електронних приладів Івано-Франківського національного технічного університету нафти і газу та Медичного коледжу Івано-Франківського національного медичного університету.

Представник Федерації баскетболу Івано-Франківської області, тренер Сергій Вашкевич наголосив на необхідності проведення таких змагань, бо це сприяє розвитку баскетболу на Прикарпатті.

"Намагаємось залучити до ігор якомога більше молоді. Бачимо, що цей вид спорту розвивається. Президент Федерації баскетболу України планує зробити його видом спорту №1 в країні, тому ми намагаємося цьому сприяти", – прокоментував він.

"Ця гра мені цікава, бо вона розвиває дух, командну гру. Коли граєш, ти думаєш, як це краще зробити, думаєш про тих, хто біля тебе. Під час матчу бувають важкі моменти, але загалом це легка гра",  поділилася студентка КЕПу Карина Нечваль.

"Гра виховує характер, додає сили, впевненості. Це гра на логіку, розуміння та співпрацю з дівчатами із команди. Мені вона до душі",  сказала студентка медколеджу Роксолана Параскевич.

З рахунком 21:24 перемогла команда дівчат з Медичного коледжу ІФНМУ.

Зазначимо, учасниками чемпіонату є 8 команд. Дівчата зараз готуються до студентських фінальних ігор. З кращих гравців сформують команду, яка представлятиме Івано-Франківщину на всеукраїнському рівні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: