fbpx

В Івано-Франківську у пожежі загинули два десятки тварин і птахів. ВІДЕО

Суспільство 19:29, 28.06, 2017

Волонтери хочуть, щоб правоохоронці притягнули до відповідальності власницю тварин, які загинули у пожежі на вулиці Бельведерській в Івано-Франківську.

Про пожежу рятувальникам і поліції повідомили сусіди. Господині на той час в домі не було.

Коли поліцейські зайшли у квартиру, побачили близько двох десятків обгорілих тварин – птахів, папуг, шиншил, декількох котів, собак, йдеться у сюжеті ТРК "Україна".

"Всі тварини утримувалися без дотримання будь-яких умов. На купі були якісь клітки, банки…" – розповіла інспектор патрульної поліції Олена Біла.

У вогні вціліли лише два собаки та кицька з котеням. Їх тимчасово взяли до себе небайдужі люди. Волонтери розповідають, що тварини були у жахливому стані.

Власниця тварин Мар’яна зараз ліквідовує наслідки пожежі. Коли квартира зайнялася, жінка була на роботі. За тваринами, запевняє, доглядала як належить.

Та сусіди в це не вірять – скаржаться на сморід, який доносився з квартири Мар’яни. Жінка запевняє, що тримала тварин для себе, а насправді продавала їх на базарі.

Врятованим тваринам наразі шукають нових господарів. Волонтери готують звернення у поліцію – хочуть, аби Мар’яна перед законом відповіла за неналежне утримання хвостатих.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: