fbpx

В Івано-Франківську урочисто відзначили 21-шу річницю прийняття Конституції України

Суспільство 22:16, 27.06, 2017

Вчора за участю представників влади та громадськості в обласній філармонії відбулася урочиста академія та святковий концерт, приурочений 21-ій річниці від дня ухвалення Конституції України.

З Днем Конституції України прикарпатців вітали голова облдержадміністрації Олег Гончарук та голова обласної ради Олександр Сич, передає прес-служба Івано-Франківської ОДА.
 
Звертаючись до присутніх, Олег Гончарук наголосив:
"Ухвалюючи Конституцію України, шляхом консолідації ми закріпили правове підґрунтя незалежної держави, її суверенітет та територіальну цілісність. Івано-Франківщина завжди була, є і буде прикладом для інших областей України щодо відповідальності посадових осіб за розвиток свого краю та держави".
Керівники області подякували тим, хто сьогодні боронить нашу країну в зоні АТО.

У рамках урочистостей симфонічний оркестр обласної філармонії подарував шанувальникам класичної музики нову патріотичну програму з відомих творів світових композиторів. У залі прозвучали увертюра до опери Миколи Лисенка "Тарас Бульба", перша сюїта з музичного твору "Пер Гюнт" Едварда Гріга та симфонічна поема "Влтава" Беджиха Сметани. Диригував оркестром відомий литовський композитор і диригент Вакаріс Лопас.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: