fbpx

В Івано-Франківську відбулось свято портфелика. ФОТО

Суспільство 20:11, 23.08, 2016

Традиційно перед початком навчального року в Івано-Франківську відзначають свято портфелика, започатковане міською радою. Так щорічно коштом міського бюджету закуповують шкільні рюкзаки з канцтоварами дітям-сиротам і позбавленим батьківського піклування.

Сьогодні, 23 серпня, міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків разом з начальницею служби у справах дітей Зоєю Сливкою та отцем Романом Терлецьким у рамках свята подарували малечі молодшого шкільного віку 40 портфелів. Закупила шкільний інвентар на суму 24 тис. грн. Таке рішення прийняли на сесії міської ради, інформує прес-служба МВК.

"Дуже дякую тим партнерам, які зробили значні знижки для нас на канцтовари. Дякую й депутатам, які підтримали ініціативу. Основне, щоб такі діти відчували нашу турботу. Але головна подяка – тим небайдужим людям, які сьогодні опікуються цими дітками. Згадується мені вчителька, яка усиновила свого учня. Громада не повинна бути осторонь, коли йдеться про наших дітей", – зазначив міський голова Руслан Марцінків.

Окрім портфелів, діти отримали в подарунок ласощі та квитки на перегляд мультфільму від місцевого театру кіно.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: