fbpx

В Івано-Франківську відбувся "Фестиваль сім'ї"

Стиль життя 07:31, 30.05, 2017

В неділю, 28 травня, в парку культури ім. Т. Шевченка на учасників та гостей чекала насичена програма "Фестивалю сім'ї".

Мета фестивалю – популяризація сімейних та християнських цінностей. Організували захід представники місцевої церкви Євангельських християн-баптистів разом з Департаментом молодіжної політики та спорту міської ради, інформує прес-служба МВК.

Основні заходи відбувалися вздовж центральної алеї парку. Тут можна було взяти участь у конкурсах від ведучих, пограти у хокей на асфальті (флорбол), безкоштовно пострибати на батуті, взяти участь у майстер-класах від Дивограй: дитяча ігрова кімната, садок, мовні курси, РобоклубІФ, Клуб "Майбутнє", Школа усного рахунку Соробан, сфотографуватися на фотозоні від Mary Ann wedding&event studio тощо. Для підлітків багато цікавого підготував Young Life Young Life Ivano-Frankivsk – молодіжний християнський клуб. Найдовша черга була біля локації фейсарту.

Наймолодших учасників фестивалю розважав ляльковий театр та локація від IKEAМанія, а також чудові аніматори. Про безпеку діткам розповіли запрошені на свято патрульні Національної поліції України. На локації "Згадай своє весілля" пари мали можливість згадати, як воно було, в когось 5, а в когось і 60 років тому, посмакувати весільним короваєм, освіжити свої почуття. А на локації Franciszek Romaszkan – Францішек Ромашкан пари могли поспілкуватись та написати одне одному листи.

Родзинкою фестивалю став виступ Артема Чаплигіна, який через силові номери ще раз нагадав усім присутнім, що для того, щоб дотримуватись християнських принципів у своїй сім’ї, потрібно мати неабияку силу духу, і набагато легше зруйнувати, ніж зберегти. А також Сімейні ігри, організовані командою з Кам’янця-Подільського, в яких сім’ї, напевно, найкраще могли відчути важливість і значимість проведеного разом активного відпочинку та виграти призи від партнерів. 

Організатори зазначають, що зробили цей фестиваль заради сімей, щоб вони змогли відпочити разом із дітьми.

"Ми організовуємо цей захід для того, аби люди розуміли, що за сім’ю потрібно боротися, аби вона була щасливою… В нашій країні більш як 60% сімей розпадаються, найчастіше розлучаються молоді люди. А ми хочемо, аби цього було якомога менше. Бо міцна, здорова сім’я – це міцна держава".

Служитель церкви Довганюк Cергій Михайлович підбив підсумок всього заходу у заключній промові, наголосивши, що для того, щоб сім’я була успішною, потрібно звернутись до інструкції, яку для нас залишив Творець сім’ї, а також вкладати свій час і сили у будівництво стосунків в подружжі.

Насамкінець відбувся розіграш цінних призів від Парку веселих розваг – Івано-Франківська, Центру розвитку особистості "Унікум", 23 Ресторани, Мотузкового Парку Франківська, Апельсин – Івано-Франківськ тощо. Солодким спонсором призів стала Івано-Франківська харчосмакова фабрика "Ксенія" ТМ Ксенія.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: