fbpx
  • Головна
  • Новини
  • В Івано-Франківську відкрилась виставка художніх робіт людей з особливими потребами

В Івано-Франківську відкрилась виставка художніх робіт людей з особливими потребами

12:14, 03.12, 2014

У рамках відзначення Міжнародного дня інвалідів у приміщенні Івано-Франківського геріатричного пансіонату відбулась виставка художніх робіт людей з особливими потребами.

Участь у заході взяв заступник голови обласної державної адміністрації Сергій Адамович, передає КУРС із посиланням на Івано-Франківську ОДА.

"Милосердя, чуйність, співчуття до слабших споконвіку були характерною рисою українського народу. Тому відзначення Міжнародного дня інвалідів – справедлива шана суспільства та нагадування всім про обов’язок перед інвалідами, що потребують захисту та підтримки у цей непростий час. Сама ж виставка свідчить про те, що люди з особливими потребам, як і всі ми, мають бажання самореалізації. Незважаючи на певні фізичні вади, вони творять. Часто ми не цінуємо того, що маємо, а тут ми бачимо приклад того, як потрібно використовувати навіть ті мінімальні можливості, які є", – зазначив Сергій Адамович.

Після ознайомлення з роботами учасників виставки відбулась імпровізована нарада керівництва області з представниками закладів даного профілю, під час якої вирішили організувати подібну довготривалу виставку в закладах культури міста Івано-Франківська та підготувати аукціон художніх робіт людей з особливими потребами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: