fbpx

В Івано-Франківську відкрили навчально-практичний центр естетичної стоматології

Здоров'я 17:27, 26.02, 2016

В центрі стоматології університетської клініки ІФНМУ відкрили навчально-практичний центр естетичної стоматології, який передбачений як для здобуття необхідних фахових навичок у студентів стоматологічного факультету, так і для обслуговування пацієнтів.

Центр оснащений ультрасучасним обладнанням, з допомогою якого можна виконувати лазерне відбілювання зубів. Іншою перевагою апаратури є її цілковита надійність і безпечність, оскільки це обладнання гарантує прогнозований результат, інформує прес-служба університету.

"Такі новітні технології дали можливість застосувати індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Адже тепер можемо запропонувати кілька варіантів відбілювання зубів, – розповідає завідувач Центру стоматології університетської клініки Тарас Кривенький. – Є навіть можливість робити відбілювання зубів у домашніх умовах, але під контролем лікаря".

Також у навчально-практичному центрі естетичної стоматології розміщений спеціальний стенд з вичерпною інформацією про основні етапи відбілювання зубів. 

"Відкриття центру з такими сучасними технологіями є черговим кроком до вдосконалення навчального процесу в ІФНМУ", – зазначив ректор медуніверситету Микола Рожко.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: