fbpx

В Івано-Франківську засудили чоловіка на 5 років ув'язнення за "заспокоювання" битою шумної компанії

Суспільство 16:59, 21.12, 2016

Івано-Франківський міський суд виніс вирок чоловікові, котрий пішов розбиратися з шумною компанією, прихопивши з собою биту. За нанесені тяжкі тілесні ушкодження він буде позбавлений волі на 5 років.

Як розповів суду обвинувачений, ввечері, близько 20:00, чоловік знаходився за місцем свого проживання. Почув стукіт у стіну, вийшов на вулицю, аби розібратися, і взяв із собою биту, пише ГК.

Там побачив двох хлопців, які неадекватно поводилися, відтак почав з ними сваритися. У перепалці наніс один удар дерев’яною битою одному з порушників спокою. Зрозумівши, що накоїв, пішов додому, викликав поліцію, а швидку вже викликали працівники поліції. Чоловік залишався на місці, доки потерпілому надавали медичну допомогу. Постраждалого госпіталізували з численними травмами: закрита черепно-мозкова травма з забоєм головного мозку середнього ступеня важкості, крововиливи під тверду мозкову оболонку та садно у лівій лобно-скронево-тім’яній ділянці.

Незважаючи на конфлікт, матеріальну і моральну шкоду він відшкодував повністю, тож постраждалі просили справу не розглядати і не позбавляти чоловіка волі.

Втім, врахувавши всі матеріали справи, суд постановив, що покарання у 5 років позбавлення волі є достатнім, справедливим і необхідним для його виправлення та для запобігання вчиненню злочинів як ним, так і іншими особами.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: