fbpx

В Івано-Франківську збільшать тариф на паркування

Суспільство 15:16, 28.12, 2016

В Івано-Франківську хочуть збільшити тариф на послуги з користування майданчиками для паркування у два рази в першій зоні, та у три – у другій.

Начальник  управління транспорту і зв'язку Івано-Франківська Олег Ганчак пояснив, що збільшення тарифу, пов’язане з його складовими, зокрема – збільшенням мінімальної заробітної плати з нового року до 3200 грн.

Так, якщо рішення затвердить виконком, тарифи на паркування в другій паркувальній зоні зростуть з 3 до 9 грн за 1 годину. Для учасників АТО тариф залишиться 3 грн.

Абонемент на день коштуватиме 51 грн (17 грн – для учасників АТО, на місяць 928 грн (309 грн для учасників АТО).

Тарифи у першій паркувальній зоні (пл. Ринок – вул. Галицька від Новгородської до ресторану "Франко" – Базарна – Старозамкова) зростуть у два рази і становитимть 20 грн за годину з одного автомобіля (6 грн – для учасників АТО).

При цьому абонемент на день подешевшає зі 120 грн до 112 грн (37 грн – для учасників АТО). Абонемент на місяць подорожчає з 1200 грн до 2018 грн (679 грн для учасників АТО).

За проектом рішення, не справлятиметься плата за в’їзд спеціального автотранспорту зі службовими державними номерними знаками під час виконання прямих службових обов'язків (прокуратура, МВС, СБУ, ДВС, пожежна охорона, швидка медична допомога, аварійний спеціалізований транспорт міських комунальних служб) та з транспортних засобів мешканців будинків, розташованих в межах зони платного в'їзду та паркування.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: