fbpx

В Івано-Франківську змонтували сонячну електростанцію на 8 кВт. ФОТО

Суспільство 16:21, 29.04, 2017

Компанія "ЕКО ЕНЕРГІЯ ®" завершила монтаж домашньої мережевої сонячної електростанції в Івано-Франківську.

Сонячна електростанція потужністю 8,64 кВт призначена для "зеленого" тарифу і дасть змогу виробити за рік 8 349,52 кВт/год для умов Івано-Франківської області. Встановлення сонячної електростанції не тільки забезпечить приватне домогосподарство власною електроенергією, але й дасть змогу отримувати прибуток від надлишків виробленої електроенергії за "зеленим" тарифом в розмірі 0,18 євро за 1 кВт-год до 2030 року.

Монтаж було здійснено впродовж 4 днів з моменту поставки обладнання власнику електростанції.

Сонячну електростанцію змонтовано на покрівлях двох будівель. На житловому будинку встановлено першу частину станції потужністю 3,78 кВт, а на господарській будівлі встановлено другу частину станції потужністю 4,86 кВт.

При будівництві мережевої сонячної електростанції використано 38 сонячних батарей: JA Solar JAP6-270 Poly класу Tier1 та мережевий трифазний інвертор StecaGrid 10000+3ph.

Щорічне зростання тарифів на енергоносії для приватних домогосподарств вимагає шукати шляхи вирішення та зменшення затрат на енергоносії. Для приватних домогосподарств компанія "ЕКО ЕНЕРГІЯ ®" пропонує не тільки монтаж сонячних станцій, але й оформлення "зеленого" тарифу. Отримати консультацію або купити сонячну електростанцію в Івано-Франківську за адресою: м.Івано-Франківськ, вул. Гетьмана Мазепи, 72, компанія "ЕКО ЕНЕРГІЯ ®". 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: