fbpx

В Коломиї двоє неповнолітніх обікрали гараж на понад 10 тисяч гривень

Суспільство 23:16, 31.03, 2017

В Коломиї двоє неповнолітніх проникли в гараж 55-річного чоловіка, звідки викрали 8 автомобільних шин, кавоварку, електроінструменти, тощо. Вартість викраденого становить понад 10 тисяч гривень.

Про це повідомляє прес-служба ГУНП в області.

Правоохоронці встановили причетних до скоєння злочину. Ними виявились двоє неповнолітніх – 14 та 17 років, місцеві жителі.

Підозрювані повністю зізнались у скоєному. Хлопці пояснили, що викрадене вони продали на місцевому ринку, а виручені кошти витратили на гулянки.

Крім того, юні крадії в минулому були судимі за скоєння аналогічних злочинів та на цей час перебували під домашнім арештом. Наразі в Коломийському суді слухається справа за скоєння ними попередніх подібних крадіжок.

Наразі слідчим відділом Коломийського відділу поліції розпочато кримінальне провадження, передбачене ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Санкції цієї статті передбачають непривабливу перспективу юним зловмисникам – позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: