fbpx

У Надвірній відбудеться Міжнародний турнір з боксу серед жінок

Суспільство 22:17, 07.04, 2017

Сьогодні в залі засідань Надвірнянської міської ради відбулась прес-конференція Міжнародного турніру з боксу серед жінок "Кубок Карпат", який вперше відбудеться в місті Надвірна 8-11 квітня.

Про це повідомляється на сайті Надвірнянської міської ради.

В турнірі візьмуть участь збірні команди жінок з України, Казахстану, Німеччини та Польщі, які з 1 по 20 квітня матимуть навчально-тренувальний збір на базі спорткомплексу ПАТ "Нафтохімік Прикарпаття". Одним із організаторів-партнерів чемпіонату є Надвірнянська міська рада.

В сьогоднішній прес-конференції участь взяли заступник голови Надвірнянської РДА Богдан Зеленчук, міський голова Зіновій Андрійович, директор спорткомплексу "Нафтохімік" Тарас Вінтоняк, головні тренери та представники збірних команд з України, Казахстану та Німеччини.

Спортсменки матимуть можливість відвідати Пнівський замок, музей нафтопромислів Галичини, музей Надвірнянщини, Краєзнавчий музей в смт. Делятин і м. Яремче і ознайомитись з історією, культурою та звичаями нашого Прикарпатського краю.

Відкриття Міжнародного турніру з боксу серед жінок "Кубок Карпат" відбудеться в спорткомплексі "Нафтохімік" в суботу, 8 квітня, о 15.00 год. Матчеві зустрічі проходитимуть 8, 10 та 11 квітня з 11.00 год.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: