fbpx

У Німеччині відкриють мовну школу для учнів галицької гімназії. ВІДЕО

Суспільство 19:55, 20.12, 2016

Прикарпатський Галич та німецький Ліхен налагоджують партнерські зв'язки.

Нещодавно делегація з галицької гімназії відвідала місто, що розташоване на семи озерах, славиться туристичними принадами, залюбки дарує приїжджим комфорт, затишок та чисте повітря, йдеться в сюжеті ОТБ "Галичина".

Підприємець та історик Рюдігер Метцлер, який цього року перше побував у Галичині, вирішив запроваджувати спільні проекти між подібними, на його думку, містами – Галичем та Ліхеном.

"Я би дуже хотів, щоб українська молодь мала можливість виїхати за кордон, побачити Ліхен та повернутися додому з неоціненним досвідом на все життя. Тому я казав і міському голові Галича, і Ліхена, що треба думати насамперед про дітей і про сердечні щирі стосунки, а не про гроші", – каже Рюдігер Метцлер.

Хоч за площею Ліхен, як український Львів, але населення тут усього 3,5 тисячі мешканців. Саме це робить місто спокійним та затишним. На узбережжі одного з озер розташований табір, куди в найближчому майбутньому поїдуть учні галицької гімназії вивчати німецьку. Делегація з Галича домовилася про відкриття молодіжної мовної школи. 

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: