fbpx

В РНБО вирішили покарати чиновників Івано-Франківської ОДА за неякісні фортифікації

Суспільство 12:03, 21.07, 2015

У понеділок, 20 липня, відбулося засідання Ради національної безпеки і оборони України, в ході якого окремим питанням було розглянуто стан виконання завдань з інженерного обладнання оборонних рубежів і районів у зоні проведення антитерористичної операції.

Про це повідомляє Цензор.НЕТ з посиланням на прес-службу РНБО.

"Під час розгляду питання проаналізовано стан побудови оборонних рубежів в зоні АТО та визначено недоліки у виконанні цього завдання", – йдеться в повідомленні.

Визначено заходи щодо вдосконалення цієї роботи і покарання винних за неналежне виконання своїх обов’язків і якість виконаних робіт, зокрема це стосується Запорізької та Івано-Франківської обладміністрацій.

Минулого тижня голова Івано-Франківської ОДА Олег Гончарук звільнив директора департаменту будівництва, житлово-комунального господарства, містобудування та архітектури Володимира Ілійчука за "неналежне виконання обов’язків щодо забезпечення будівництва фортифікаційних споруд на Сході України".

Як писав КУРС, наприкінці червня голова Івано-Франківської ОДА відрядив на Донеччину свого заступника Володимира Кушніра, щоби той з'ясував, звідки на будівництві фортифікаційних споруд, де працюють прикарпатці, з’явився некондиційний ліс.

"З машини лісу третина придатна для роботи, все інше – дрова", – написав будівельник Юрій Федоровский про оборонні споруди на Донеччині. Волонтер з Калуша, який зголосився в складі будівельної бригади від Івано-Франківської ОДА будувати оборонні споруди для українського війська в Донецькій області, повідомив, що відчуває сором за те, як все робилося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: