fbpx

В центрі Івано-Франківська з’явиться новий дитячий садочок. ФОТО

Суспільство 16:19, 23.05, 2016

В Івано-Франківську будівельна компанія "МЖК Експрес 24" проводить будівництво дитячого садочка.

Дитячий дошкільний заклад розташований у мікрорайоні в межах вулиць Національної Гвардії – Є. Коновальця  О. Сорохтея. Садочок знаходиться на території нового житлового комплексу біля парку Шевченка в центрі Івано-Франківська.

МЖК-Експрес-24

Дитячий дошкільний заклад на 90 місць. Проектом передбачено розміщення групових осередків для п’яти груп (2 ясельні групи середнього та старшого віку, 3 дошкільні групи загального типу), адміністративних, допоміжних та господарських приміщень, приміщень медпункту з ізолятором та приміщень харчоблоку.

МЖК-Експрес-24

«Основна мета нашої компанії – це будівництво якісного та доступного житла. Квартири в новому мікрорайоні біля парку Шевченка задовольнять вимоги будь-якого покупця.

Один із основних стандартів, які ми стараємось впроваджувати при будівництві наших будинків, – це зручне планування та якісна інфраструктура. Враховуючи, що значна частина наших клієнтів – це сім’ї з дітьми, то, окрім зручних дитячих майданчиків, ми реалізовуємо проект будівництва дитячого садочка, який знаходитиметься всередині житлового кварталу.

Житловий комплекс в межах вулиці Національної Гвардії  це чудовий вибір помешкання для сімей, адже він розташований біля рекреаційної зони – парку Шевченка, в 10 хвилинах від центру Івано-Франківська, має власний дитячий садочок, і головне  це якісне та доступне житло",  зазначив директор будівельної компанії "МЖК-Експрес-24" Олекса Салига.

МЖК-Експрес-24

За інформацією та деталями звертайтеся за адресою:

м. Івано-Франківськ, вул. Січових Стрільців, 58

або за телефоном 0 (342) 77-60-27 та 0 (342) 77-77-50.

МЖК-Еспрес-24

МЖК-Еспрес-24

На правах реклами

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: