fbpx

В Яблуниці біля "Буковеля" розбився на гелікоптері 53-річний львів'янин

Суспільство 10:07, 30.08, 2017

Рятувальники отримали прохання про допомогу від жительки Львова 28 серпня. Жінка повідомила, що її чоловік тривалий час не виходить на зв'язок з родичами. Учора тіло загиблого знайшли рятувальники.

Як писав КУРС, останній раз потерпілий телефонував 24 серпня близько 20.00, перебуваючи в селі Поляниця Яремчанської міської ради.

Речниця Нацполіції Івано-Франківської області Мирослава Белдик розповіла ZAXID.NET, що загиблим є львів'янин Василь Кожушко.

"Ми зараз точно можемо сказати, що це львів'янин Василь Кожушко, оскільки біля тіла знайшли закордонний паспорт на його ім'я. І тіло не настільки пошкоджене, щоб його не вдалося ідентифікувати. Однак наразі слідчі не можуть добратися до місця аварії, оскільки це в горах", – розповіла Мирослава Белдик.

До проведення пошукових робіт в лісовій місцевості долучилися 10 рятувальників Яремчанського та Ворохтянського пожежно-рятувальних відділів та 5 лісників. Додатково було залучено 4 гірських рятувальників селища Ясіня УДСНС в Закарпатській області. Всього до пошукових робіт було залучено 19 чоловік на трьох одиницях техніки. Для проведення повітряної розвідки долучилися четверо представників Івано-Франківської ГО "Безпілотні літальні апарати МІМІНО", інформує Управління з питань цивільного захисту Івано-Франківської ОДА.

На другий день пошуків, 29 серпня, о 14.40 між урочищами Діл та Горішків Яремчанської міської ради на схилі гори у лісовому масиві безпілотний літальний апарат виявив уламки гвинтокрила марки "Robinson R22 Beta" та тіло розшукуваного, 1964 року народження, жителя Львова.

О 20.20 рятувальники знесли тіло загиблого з лісового масиву та передали працівникам поліції.

Силами працівників ГУ НП в області забезпечено охорону місця події до приїзду та проведення огляду комісією Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: