fbpx

Терористи розстріляли два прикарпатські автобуси з гуманітарною допомогою

Суспільство 11:59, 24.07, 2014

Під Волновахою терористи із засідки розстріляли два мікроавтобуси з прикарпатськими активістами, які доставляли гуманітарну допомогу бійцям в зону АТО.

Як повідомляв КУРС, керівник Городенківського осередку "Правого сектору" Юрій Дутчак загинув на місці, ще один активіст з Городенки поранений.

Про це КУРСу повідомив керівник Івано-Франківської обласної організації "Правий сектор" Василь Абрамів.

Василь розповів, що близько 12-ї години ночі прикарпатські активісти на двох бусах з Косівського та Городенківського районів, які поверталися із зони АТО на Прикарпаття після доставки гуманітарної допомоги місцевим бійцям, потрапили в засідку терористів під Волновахою Донецької області. Городенківський бус повністю знищений, у косівському нарахували 22 дірки від куль.

Внаслідок обстрілу загинув керівник Городенківського районного осередку "Правого сектору" Юрій Дутчак, ще один активіст з Городенки зазнав поранення. Його уже прооперовано в Дніпропетровській лікарні, він іде на поправку.

Тіло Юрія Дутчака перевезли до Дніпропетровська, щоб отримати довідку про смерть та дозвіл на перевезення. Сьогодні увечері тіло активіста планують забрати на Прикарпаття, розповідає Абрамів.

Незважаючи на смерть побратима, Василь Абрамів пообіцяв, що "Правий сектор" продовжить доставляти гуманітарну допомогу прикарпатським бійцям в зоні АТО.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: