fbpx

В зоні АТО запланували великий мистецький проект, пов'язаний з муралами

Суспільство 13:59, 30.07, 2016

Міністр інформаційної політики України Юрій Стець призначив своїм радником Гео Лероса – режисера, куратора, засновника одного з найбільших міжнародних арт-проектів "Art United Us".

Про це повідомляється на сайті міністерства інформаційної політики.

Одним з результатів роботи його команди є серія муралів – художніх розписів зовнішніх стін будинків в міському просторі Києва, а також він автор муралу в Чорнобилі до річниці трагедії на атомній електростанції. 

"На осінь ми запланували великий мистецький проект в зоні АТО, зокрема МІП максимально сприятиме підняттю духу єдності в східних регіонах. Цей проект також буде сприяти розширенню кругозору та, певним чином, виховуватиме дух відповідальності за країну. Це, свого роду, інформаційна політика через мистецтво", – розповів Стець.

"Разом зі своєю командою, всесвітньо відомим художниками, ми акцентуватимемо на важливості територіальної цілісності України та показуватимемо світу, що Україна прагне миру", – у свою чергу запевнив Гео.

Зазначимо, що раніше Міністерство інформаційної політики України підтримало створення муралу в Чорнобилі до річниці трагедії на атомній електростанції. В рамках міжнародного арт-проекту "Art United Us" в Україні створюється 200 муралів 200 кращими художниками з усього світу.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: