fbpx

Василь Скрипничук готовий пройти третю медкомісію, щоб отримати повістку

Суспільство 10:52, 24.02, 2015

Голова Івано-Франківської обласної ради Василь Скрипничук вже двічі пройшов медкомісію, але повістки від військкомату так досі і не отримав.

Про це він розповів сьогодні на прес-конференції.

Він зазначив, що має інвалідність через операцію, яку переніс на підшлунковій залозі, тому у військкоматі не ризикують призивати його на службу, проте сам очільник облради готовий обороняти державу.

"Якщо я можу виконувати роботу голови обласної ради з ранку до ночі деколи, то я думаю, що таку ж саму роботу бюрократичного характеру я можу виконувати будь-де", – зазначив Скрипничук.

Одну медкомісію Василь Скрипничук пройшов у 2014 році, у 2015 – пройшов ще одну, а тепер попросився пройти ще одну медкомісію.

Рішенням попередніх медкомісій він визнаний обмежено придатним у військовий час, тобто виконувати роботу, не пов’язану прямо з бойовими діями.

"Якщо я придатний тут, то я можу бути придатним будь-де, працюючи по юридичній лінії, по бюрократичній військовій лінії, по написанню проектів, рішень, наказів, будь-чого. Я це вмію робити!"  додав голова облради.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: