fbpx

Вчені дізналися, що найбільше хвилює українців

Суспільство 14:55, 30.04, 2015

У дослідженні Better Life Index оприлюднили життєві пріоритети громадян різних країн.

У дослідженні Better Life Index за 2015 рік оприлюднили результати опитування щодо того, чим найбільше переймаються мешканці різних країн, передає ТСН. У ньому взяли участь близько 80 тисяч респондентів із 180 країн, які поділилися своїми пріоритетами у житті.

За результатами опитування дослідники створили інтерактивну мапу, де можна дізнатися, що найбільше хвилює кожну країну. Науковці визначили 11 основних пунктів, які можуть хвилювати мешканців тої чи іншої держави: безпека, здоров'я, гроші, задоволення від життя, екологія, товариство, освіта, житлові умови, робота, баланс робота-відпочинок, громадянські обов'язки. Виявилося, що в Україні люди найбільше переймаються через гроші. На другій позиції опинилося здоров'я. Третьою у списку головних хвилювань українців стала безпека.

1

На запитання дослідження відповіли 397 українців. Основний вік опитуваних був 15-34 роки. Головним для громадян Сполучених Штатів Америки виявилося задоволення від життя. У Канаді та Росії найбільше переймаються здоров'ям. Країни Європи теж головним чином хвилюються через здоров'я та задоволення від життя.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: