fbpx

Вдома у водія, який влаштував стрілянину в Коломиї, вилучили арсенал зброї та наркотики. ФОТО

Суспільство 12:02, 02.06, 2017

Правоохоронці розшукують водія "Мерседеса", який вчора під час конфлікту на дорозі вистрілив у водія "Лексуса" і втік.

Як писав КУРС, вчора ввечері на вулиці Бандери у Коломиї стався конфлікт між водіями "Lexus" і "Mercedes", під час якого водій "Mercedesа" вистрілив в опонента.

Про деталі конфлікту у мережі Фейсбук розповів начальник ГУ НП в Івано-Франківській області Віктор Шкутов.

Вчора ввечері у поліцію надійшло повідомлення про те, що невідома особа у м. Коломия по вулиці Бендери, поблизу магазину "Продуктовий кошик", вчинила стрілянину, внаслідок чого було поранено чоловіка.

Виїздом на місце події працівників слідчо-оперативної групи та проведеними першочерговими слідчими діями встановлено особу зловмисника. Ним виявився 36-річний житель м. Коломия, який з травматичної зброї вистрілив у груди 25-річному коломиянину. Наразі потерпілий перебуває у лікарні, загрози його життю немає.

Як пояснив правоохоронцям потерпілий, він зі зловмисником поконфліктував на дорозі під час керування ними автотранспортом.

Поліція, прибувши на місце події, встановила особу зловмисника та провела огляд в помешканні підозрюваного, де виявили вогнепальну зброю, гранату, патрони та наркотичні засоби. Вилучене направлено на експертне дослідження.

Правоохоронці встановлюють місце перебування підозрюваного, котрий після вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї втік.

За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження. Підозрюваному загрожує покарання за вчинення хуліганських дій, незаконне поводження зі зброєю та зберігання наркотичних засобів. Проводиться слідство.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: