fbpx

Великий український модний ярмарок відкриває зимовий сезон

Суспільство 23:21, 12.11, 2015

14 і 15 листопада улюблений київськими модниками ярмарок "Всі. Свої" знову збирає українських дизайнерів у столиці.

На сьомому маркеті нові зимові колекції покажуть більше 200 українських брендів одягу, взуття та аксесуарів. Багато з них представляють ексклюзивні речі, створені лише в кількох примірниках.

 

"На листопадовому ярмарку "Всі. Свої" ми представляємо бренди з 10 регіонів України, – говорить організатор і автор ідеї Ганна Луковкіна.  Зазвичай, коли я формую список учасників, то думаю, що мене вже ніхто не зможе здивувати. І щоразу в нас обов’язково є нові учасники, які просто вражають якістю своєї роботи і зворушливим ставленням до всього, що вони роблять. Придбати у таких дизайнерів пальто чи куртку, сумку або черевики  означає не лише тепло і красиво вдягтися на зиму, але й підтримати українських таланти, які роблять усе, щоб ви могли пишатися своїм гардеробом".

Одним із новачків листопадового маркету "Всі. Свої" стане сімейна компанія Pavlenki Workshop. "Фішкою" бренду є грубе плетіння з дуже товстої пряжі. Кольорові пальто, кардигани, снуди і шапки Pavlenki Workshop створюються виключно вручну з натуральної вовни, пише UA Modna.

"Одного разу, коли ми подорожували Європою, побачили на дівчині светр з дуже товстої нитки. Мені одразу захотілося і собі такий. Ми повернулися в Україну і з’ясували, що ніхто не виготовляє нічого подібного: у нас немає ані таких великих спиць, ані такої грубої пряжі. Знадобився майже рік, щоб нарешті знайти усі матеріали і сплести кардиган, який одразу ж захотіли всі мої друзі. Так народилася перша пробна колекція. Вже за рік роботи ми перетворилися на Pavlenki Workshop і продовжуємо активно розвиватися,  розповідає засновниця бренду Олена Павленко.  Сьогодні ми самі прядемо, багато експериментуємо зі складом і способами обробки пряжі та, звичайно ж, із моделями і фасонами наших речей. Найбільш цікаві наші експерименти можна буде побачити на "Всі. Свої".

Теплим і яскравим має бути не лише одяг, переконана команда бренду Vabi, яка створює вишукані вовняні сумки усіх кольорів веселки. Соковиті барви, покликані проганяти зимову хандру, – фірмовий стиль бренду.
 

Vabi

 

"Ми працюємо з німецькою вовняною натуральною повстю. У нас в палітрі є один хітовий колір  80% клієнток замовляють саме його. Колір усі називають по-різному: і баклажан, і інжир, і фіолетовий, і бордо, і марсала… Але незалежно від назви, ефект завжди один  захоплення",  розповідає директор бренду Vabi Катерина Сполітак.

Модний ярмарок буде проходити 14 і 15 листопада за адресою вул. Десятинна, 12, з 11:00 до 20:00. Вхід вільний.

Більше інформації можна знайти на офіційній сторінці заходу www.facebook.com/vsi.svoi

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: