fbpx

Відтепер у Верховині можна оформити закордонний паспорт та ID-картку

Суспільство 16:23, 01.03, 2017

За допомогою автоматизованого робочого місця, яке відтепер працюватиме у Верховинському міграційному підрозділі, можна приймати документи і на виготовлення закордонних паспортів.

Повідомляє прес-служба Івано-Франківської ОДА.

Зробити це можуть не лише мешканці району, а й навколишніх сіл чи гірських районів, яким територіально зручніше буде замовити закордонний паспорт саме у секторі міграційної служби.

З цього часу всі громадяни, які дотепер перший паспорт виробляли лише у вигляді паперової книжечки, будуть отримувати вже новий вид документа – ID-картку.

Паспорт громадянина України вперше можна отримати із 14-річного віку. Таку можливість мають і громадяни, що змінюють прізвище чи втратили паспорт, або ті, хто мусять замінити його через непридатність. Виготовити ID-картку можуть за бажанням і ті мешканці району, які повинні вклеїти фото у зв’язку із досягненням певного віку.

Для виготовлення паспорта громадянина України та паспорта громадянина України для виїзду за кордон кожен житель району може звернутися до Верховинського районного сектору міграційної служби, який знаходиться за адресою: вул. Незалежності, 4а, селище Верховина (перший поверх, відділення поліції).

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: