fbpx

Віктор Шевченко: Діти повинні змалечку відчувати піклування

Політика 19:15, 08.02, 2017

Минулого тижня на вихованців дитячого садочка "Сонечко" с. Комарів Галицького району чекала справжня несподіванка – в їхній дошкільний заклад було доставлено значну кількість іграшок.

За сприяння народного депутата від УКРОПу Віктора Шевченка для садочка були придбані конструктори, розвиваючі ігри та тематичні іграшки.

"У дошкільному закладі, в якому виховуються більш як три десятки дошкільнят, не вистачало іграшкового інвентаря. Ми вирішили повністю його оновити, щоб діти мали можливість у формі гри розвивати мислення та увагу, пізнавати оточуючий світ, вчитися спілкуванню та соціальної адаптації. Діти повинні змалечку відчувати піклування", – вважає Віктор Шевченко.

"В садочку було справжнє свято. Такого дитячого захоплення я ще не бачив. Малеча одразу ж кинулася все випробовувати у дії. Діти не знали, на чому їм зупинитися і яку іграшку обрати", – ділиться враженнями помічник нардепа Олександр Візінський, який, власне, і передав іграшковий інвентар для дитячого садочка.

"Дуже приємно, що Віктор Шевченко так швидко відреагував на наше звернення, дітки дуже задоволені. Велике спасибі від батьків, діток та вихователів", – висловила вдячність завідувач закладу Марія Данилюк.

Реклама

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: