fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віктор Шевченко: "Турбота про молоде покоління, створення належних умов для їхнього навчання і розвитку – пріоритетний напрям моєї діяльності"

Віктор Шевченко: "Турбота про молоде покоління, створення належних умов для їхнього навчання і розвитку – пріоритетний напрям моєї діяльності"

Політика 17:50, 13.03, 2017

Освіта в Україні, на переконання народного депутата від УКРОПу Віктора Шевченка, потребує глобальних змін як у підходах до самого навчання, так і в плані фінансування.

Особливо гостро проблеми відчувають навчальні заклади в сільській місцевості: приміщення потребують капітального ремонту та реконструкції, застаріла матеріально-технічна база потребує оновлення, а сьогодення вимагає сучасних підходів до процесу навчання та освіти, йдеться у повідомленні прес-служби нардепа.

Одним з найважливіших напрямків роботи Віктора Шевченка є покращення благоустрою шкіл, садочків, створення умов для розвитку молодого покоління. Саме прохань про допомогу з шкіл та садочків, за словами керівника громадської приймальні у Рогатині Романа Дашавця, на адресу Віктора Шевченка надходить найбільше.

Нещодавно помічники нардепа Роман Дашавець та Іван Сидоренко виконали прохання керівництва Жовчівської школи. В їдальні навчального закладу з’явився новий посуд для учнів. Керівництво закладу обнові втішилось, але відразу ж звернулось з проханнями про глобальну допомогу, адже їдальня потребує заміни даху.

"Приміщення, у якому харчуються учні, є історичною будівлею, приходством Богдана Лепкого, будинком, у якому жили родичі видатного українського письменника, але, на жаль, ось уже скільки років ми не можемо добитись коштів на ремонт будівлі. Не завадило б і зробити благоустрій території поруч зі школою", – каже завуч, депутат Рогатинськоі районної ради від УКРОПу Багрій Світлана. 

Віктор Шевченко наголошує, що питання освіти є глобальним і потребує вирішення на державному рівні, адже дуже часто проблеми освітніх закладів не під силу сільським чи районним бюджетам.

"Знайомлячись з проблематикою округу, все більше переконуюсь, що наше майбутнє, наші діти потребують особливої уваги і турботи, адже саме їм творити наше майбутнє, нашу країну",  наголошує Віктор Шевченко. 

Всі звернення та проблеми освітянських закладів систематизують працівники громадської приймальні Віктора Шевченка, яка знаходиться в місті Рогатин, вулиця Галицька, будинок 73 (приміщення Укрпошти), 2-й поверх, кабінет 204.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: