fbpx

Віктор Шевченко: Заклади освіти краю завжди будуть під моєю особливою опікою

Політика 16:12, 03.02, 2017

Днями у навчальний заклад села Височанка Галицького району навідався помічник нардепа Олександр Візінський. Село невелике – у ньому функціонує лише початкова школа, у якій навчається десять учнів.

Про це повідомляє прес-служба партії "Укроп".

"Два роки назад Височанську тоді ще дев'ятирічку хотіли закрити повністю через недостатню кількість учнів. Проте завдяки клопотанню Віктора Шевченка початкову школу у селі все ж вдалося зберегти", – розповідає Олександр Візінський. 

Приміщення школи опалюється дровами. В тих класах, де навчаються учні, досить тепло. Проте шкільна їдальня знаходиться в іншому корпусі, в якому колись навчалися старшокласники. Зараз ці приміщення пустують і не опалюються, тому в їдальні холодно. 

Щоб початківці не мерзли під час обіду, народний депутат Віктор Шевченко придбав для школи електричний обігрівач. Відтепер маленькі височанці зможуть харчуватися у комфортних умовах.

Ще під час передвиборчої кампанії народний обранець заявив, що заклади освіти Калущини, Рогатинщини та Галичанщини завжди були і будуть під його особливою опікою. Завдяки Віктору Шевченку практично кожна школа округу отримала спортивний інвентар, частина з них була забезпечена сучасною офісною технікою, подекуди було відремонтовано приміщення.

Реклама

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: