fbpx

Віталій Мерінов: "Ми не можемо і не маємо морального права займатись торгівлею з тими, хто вбиває героїв нашої країни"

Суспільство 15:49, 20.02, 2017

Депутат Івано-Франківської міської ради розповідає, що багато людей під маніпуляцією "енергетичної кризи" задумались, чи потрібна Україні торговельна блокада.

Про це повідомляє прес-служба "УКРОПу"

На думку Віталія Мерінова, в такому випадку потрібно було б також задуматись ще над іншими питаннями: чи бажаємо ми крові Українських Героїв, чи хочемо чути плач матерів та дружин солдатів, яких катують у полоні, чи потрібна Україні війна. "Відповідь буде у всіх (ну напевно, крім тих, хто заробляє мільярди на торгівлі з нашим ворогом) однакова  НІ!!!"  каже Віталій Мерінов.

Депутат міської ради від УКРОПу вважає, що сьогодні кожен із нас повинен бути готовий до боротьби за Україну чи то із зовнішнім, чи з внутрішнім ворогом:

"Уряд вже давно мав знайти вихід із цієї ситуації, а не говорити про те, що альтернативи вугіллю з окупованої території немає, альтернатива ЗАВЖДИ Є, головне, щоб була політична воля, здоровий глузд та БАЖАННЯ працювати на благо держави, а не своїх гаманців!!!"

Окрім того, на думку Віталія Мерінова, франківцям також потрібно висловити свою чітку позицію і показати, що громада міста підтримує ветеранів АТО, громадських активістів у їхніх намірах:

"Міський голова Івано-Франківська повинен був відреагувати на звернення "Українського об'єднання патріотів – УКРОП" і скликати позачергову сесію міської ради з приводу блокади "торгівлі на крові".

Нагадаємо, що Віталій Мерінов долучився і взяв участь у#торгівельній_блокаді на 1 редуті, між населеними пунктами Гірське та Золоте. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: