fbpx

Віталій Мерінов: "Щоб вирішувати проблеми округу, треба постійно спілкуватися з людьми"

Політика 11:04, 10.10, 2017

Франківський укропівець Віталій Мерінов взяв участь у програмі "За і Проти" на ТРК "Вежа". Впродовж ефіру депутат спілкувався про дороги, проекти, спорт, роботу у міськраді та на окрузі.

"На сьогодні Івано-Франківськ ремонтують не комплексно, а вибірково. На тому окрузі, де є депутат від провладної більшості, роботи ідуть. А от там, де опозиціонери, які не йдуть в унісон з чинною владою, все не так райдужно. Наприклад, мікрорайон "Каскад". Там запланували будівництво пішохідного фонтана. А на Майзлях, це мій 23-й округ, за два роки не відремонтовано жодної прибудинкової території. Тобто, в одній частині міста насолоджуватимуться фонтаном. А наприклад, на Незалежності, 152 люди просто не зможуть без перешкод потрапити до під’їзду. До мене уже було кілька звернень від людей похилого віку з цього будинку, які у себе у дворі падали і травмувались. І мені було прикро, коли в міській раді не реагували на мої звернення з цього приводу. Натомість допомога прийшла із області. Депутат облради Ігор Шевчук відгукнувся на цю проблему. І уже в листопаді ми плануємо її усунути", – розповів Віталій Мерінов.

"Звісно, робота на окрузі – це дуже важливо. І в основному всі проблеми лягають на плечі саме депутата. Тому треба з людьми спілкуватись. За два роки моєї діяльності на окрузі вдалось зробити поточний ремонт на вулиці Об’їздовій, Хриплинській, Вербовій, Котляревського. Вважаю, що безпека містян – понад усе. Тому на окрузі вдалось встановити лежачі поліцейські, перильні огородження", – повідомив депутат.

Проте, зазначив Віталій Мерінов, попри політичні розбіжності із чинною владою таки є спільні проекти.

"Це спортивні змагання. Бо я вважаю, що не можна ділити дітей на своїх і чужих. Нам треба у цьому питанні об’єднуватись, бо це, по-перше, здоровий спосіб життя, а по-друге, виховання нової плеяди спортсменів, які прославлятимуть наше місто", – наголосив Віталій Мерінов.

Зачепив укропівець і тему закритості земельної комісії, про проведення якої влада воліє не повідомляти. А також прокоментував болючу для міста тему забудови навколо озера.

"Свого часу я очолював тимчасову комісію щодо незаконної забудови навколо озера. Ми рекомендували залишити біля водойми зелену зону. Оскільки це місце відпочинку містян та туристична принада Івано-Франківська. Проте нас не послухали. Вихід один: аби наше озеро не забудовували, потрібне рішення провладної більшості", – наголосив депутат.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: