fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Політика
  • Віталій Мерінов запрошує небайдужих до розвитку міста, області і всієї країни громадян долучитися до організації "Спільними Зусиллями"

Віталій Мерінов запрошує небайдужих до розвитку міста, області і всієї країни громадян долучитися до організації "Спільними Зусиллями"

Політика 14:41, 05.08, 2016

Громадська організація "Спільними Зусиллями", яку очолює депутат Івано-Франківської міської ради від партії "Українське об’єднання патріотів - УКРОП", відкриває все нові осередки як в нашій області, так і загалом в Україні.

ГО "Спільними Зусиллями" функціонує в Івано-Франківську 5 років. Окрім цього, має свої осередки в місті Києві (з березня 2016 року), Дніпропетровську (з червня 2015 року) та Броварах (з червня 2016 року). У Івано-Франківській області громадська організація діє в Городенці, а нещодавно відкрила ще один осередок в м. Надвірна. 

Віталій Мерінов розповідає: "Ми займаємося всім тим, що приносить користь людям… Благодійницька діяльність, волонтерська робота, організація військових навчань, спортивні і розважальні акції, організація і проведення прибирання територій, сприяння покращенню благоустрою в нашому місті – основні напрямки роботи ГО "Спільними Зусиллями". 

Зокрема, щорічно організовуємо "Місяць милосердя" до Дня Святого Миколая, в рамках якого діти з інтернатів, притулків, соціально незахищених сімей протягом місяця мають змогу приємно проводити час в кінотеатрах, льодовій арені, аквапарку, розважальних закладах, відвідувати екскурсії. Ми намагаємось  допомагати дітям не тільки матеріально, а й морально, приділяти увагу, спілкуватись з ними. Розпочинається "Місяць милосердя" у кінці листопада і триває до останніх чисел грудня місяця.  

Важливим напрямком нашої діяльності є формування у свідомості молодих людей любові до спорту. Тому спортивні заходи є невід’ємною частиною нашої роботи. Щорічно до Дня Перемоги ми проводимо Марафон віджимань, який відбувається на Вічевому майдані. Цей захід полюбляють мешканці міста. Його відвідують багато людей, приходять навіть діти, які з азартом люблять віджиматися. 

Також ми систематично проводимо толоки на берегах річки, Вовчинецьких горах, "німецькому" озері та озері на Бамі. Хочемо, щоб такі акції формували у мешканців нашого краю культуру поведінки на природі, щоб кожен франківець дбав про те місто, в якому ми всі живемо.
Окрім того, важливим напрямком нашої діяльності є покращення благоустрою в нашому місті: встановлення дитячих, спортивних майданчиків, спорудження футбольно-волейбольних полів на березі р. Бистриця Надвірнянська, встановлення смітників у дворах, відновлення автобусних зупинок.

Ми діємо відкрито і публічно. Я часто звітуюся про виконану роботу у соціальній мережі фейсбук. Окрім того, діє група ГО "Спільними Зусиллями", де можна дізнаватись анонси чи інформацію про проведені заходи. 

Те, що я розповів, це лишень невелика частина тих планів, які нам вдалося реалізувати. Проте ми на цьому не зупиняємося і будемо продовжувати працювати для блага нашого міста. Ми відкриті і готові до співпраці з людьми, які мають ідеї, як змінити наше місто, які готові допомагати іншим. У нас є сформована дружня команда, до якої можеш долучитись і ти".

Хто бажає стати членом громадської організації "Спільними Зусиллями", долучайтесь до груп у соціальних мережах – у Вконтакті, у Фейсбук.

Або звертайтеся за телефоном 095 589 52 98.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: