fbpx

Війна: ще один український військовий загинув, двоє поранені

Суспільство 15:26, 13.08, 2016

За минулу добу у зоні війни загинув один український військовослужбовець, двоє отримали поранення. Про це на брифінгу 13 серпня заявив речник з питань АТО Олександр Мотузяник.

"Бойовики продовжують вести розвідку сил АТО. Вчора зафіксовано використання 7 безпілотних літальних апаратів. Один запускався безпосередньо з території РФ", – повідомив Мотузяник. 

За даними розвідки Міноборони України, повідомляє УП, 12 серпня зафіксоване використання безпілотних літальних апаратів за маршрутом: територія РФ – Глинка – Комсомольське – Єнакієве – Макіївка – Старобешеве – Комсомольське – Кумачеве – територія РФ.

"Два БПЛА на ділянці відповідальності 6 окремого мотострілецького полку (Стаханов) 2 АК ЗС РФ; один БПЛА у смузі відповідальності 7 окремої мотострілецької бригади (Дебальцеве) 2 АК ЗС РФ; три БПЛА у зоні відповідальності ОТУ "Маріуполь", у т. ч. два на ділянці відповідальності 9 окремого штурмового мотострілецького полку морської піхоти (Новоазовськ) 1 АК ЗС РФ",  повідомили у ГУР МОУ.

"Найбільша кількість обстрілів була на Маріупольському напрямку – 31 обстріл, хоч бої велися по всій лінії фронту. На Донецькому напрямку половина обстрілів відбулися на Світлодарській дузі та в районі Авдіївки, а загалом на Донецькому напрямку відбулося 16 обстрілів з боку бойовиків, 4 з них – із артилерії", – повідомив Мотузяник. 

У напрямку Луганська бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню, двічі використовуючи важке озброєння та ще двічі бронетехніку, здійснювали обстріли і збройні провокації по лінії фронту, що тягнеться від села Лопаскине до Станиці Луганської. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: