fbpx

Військові капелани з Прикарпаття передали гуманітарну допомогу на Схід. ФОТО

Суспільство 20:03, 11.09, 2017

3-4 вересня військові капелани з Прикарпаття передали військовослужбовцям та місцевим жителям східних регіонів гуманітарну допомогу.

У с. Побєда Луганської області о. Роман Залеський, координатор військових капеланів в Івано-Франківській Архієпархії УГКЦ, о. Володимир Олійник та о. Орест Сало після відправлення Божественної Літургії у каплиці св. Архистратига Михаїла передали жителям населеного пункту одяг та взуття, а військовослужбовцям ПВО – продукти та засоби гігієни, інформує прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

Відтак у м. Новоайдар дітям інтернату священнослужителі передали 50 комплектів білизни, закруток та літератури. Гуманітарна допомога також була надана 59 захисникам нашої країни, що знаходяться у військово-польовому госпіталі м. Сєвєродонецька, а саме медичні препарати, памперси та 70 комплектів постільної білизни.

Протягом перебування у зоні АТО військові капелани при кожній можливості служили молебень за нашу Батьківщину Україну, а у с. Дмитрівка освятили пам'ятний хрест загиблим українським солдатам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: