fbpx

Військові прокурори з Західної України з сім'ями підкорили Говерлу

Стиль життя 19:21, 22.08, 2017

Військові прокурори Західного регіону України, Львівського та Івано-Франківського гарнізонів подолали непростий шлях протяжністю в 7,5 кілометри та підкорили найвищу гору України – Говерлу.

До того ж, до їх сходження на найвищу вершину долучились і рідні – дружини та діти, щоб підтримати звершення батьків-прокурорів, пишуть Вікна.

Перед тим, як підніматися безпосередньо в карпатські гори, три десятки підкорювачів прослухали інструктаж свого гіда. Опісля розпочали подолання дистанції зі спортивної бази Заросляк – найвідомішого шляху для бувалих туристів, інформують "Вікна" з посиланням на прес-службу військової прокуратури Західного регіону України.

У передчутті чогось незвіданого та захоплюючого офіцери, для яких така вилазка в гори стала першою, з неабиякою цікавістю слухали розповіді колег про попередні поїздки.

Т.в.о. військового прокурора Західного регіону України Євген Білоусов каже:

"Підкорення карпатської вершини Говерли військові прокурори приурочили до Дня Державного Прапора та 26-ї річниці Дня Незалежності України. Ця подія стала для нас неабиякою пригодою. Адже саме подоланням найвищої точки України ми мали нагоду випробувати свою офіцерську силу та стійкість".

Як розповідають прокурори-мандрівники, під час сходження на Говерлу хвойний ліс і мальовничі пейзажі тішили зір, а гірські струмки – слух.

Далі, пробравшись вузькими стежками через чагарники, офіцери дісталися гори Говерляни. Там зробили невеликий привал, аби набратися сили. Та щойно вийшли на фінішну пряму, як на подорожніх чекали чергові випробування – ускладнення шляху кам’яними гірськими породами. Але і це не стало на заваді до здійснення мрії – підкорення вершини Говерли.

Утомлені, але щасливі від сходження на карпатську гору, військові прокурори виконали гімн України та зробили колективне фото на згадку з державним прапором України як істинні патріоти і захисники своєї держави.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: