fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Культура
  • Влад Яма та хореографи з-за кордону навчають дітей та батьків на міжнародному танцювально-тренувальному таборі в Яремчі. ВІДЕО

Влад Яма та хореографи з-за кордону навчають дітей та батьків на міжнародному танцювально-тренувальному таборі в Яремчі. ВІДЕО

Культура 12:07, 12.08, 2017

Днями у Яремчі стартував міжнародний танцювально-тренувальний табір. Організували його тренери міжнародного класу для дітей-танцівників та їхніх батьків.

Перший день табору був насичений музикою, смаколиками та спілкуванням, щоб учасники познайомилися та відпочили перед 10-денною програмою, йдеться в сюжеті ТРК "РАІ".

Організатор табору Сергій Францен каже, що для учасників заплановані дуже важкі навантаження, майстер-класи від пар з різних країн. Передбачені латино-американська і європейська програми, а також альтернативні заняття: класичний танець, стретчинг, орієнтал, хіп-хоп, зумба.

Діти, які професійно займаються танцями, обов'язково проходитимуть стандартну тренувальну програму. А от альтернативні і соціальні види танців викладатимуть для батьків, які хочуть відпочивати з користю. Для цього до Яремчі приїхали хореографи і танцюристи з інших країн світу.

Серед хореографів є і Влад Яма, який уважно спостерігав за юними танцівниками і давав професійні поради.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: